Kies voor absolute controle

Totaaloplossing

Crayfi biedt u 1 heldere totaaloplossing voor mobiele apparaten binnen uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat elke malware gedetecteerd en gestopt wordt. Wie voor Crayfi kiest, kiest voor absolute bescherming. 

> Systeem

Alles wat in uw mobiele apparaten gebeurt is volledig onder controle met de cyberbeveiligingsservice van Panda. Een cyberbeveiligingsservice die volgende generatie-bescherming (NG EPP) en detectie- en hersteltechnologieën (EDR) combineert, met de mogelijkheid 100% van de actieve processen te classificeren.

> Installatie

Een specialist van Crayfi installeert bovengenoemde software eenmalig op elk device dat u wilt beschermen. Dit kan in de meeste gevallen op afstand. 

> Monitoring service

Wij houden in de gaten of er incidenten zijn geweest. Omdat cybercriminelen telkes nieuwe dingen proberen is 100 % bescherming nooit te garanderen. Maar door onze constante monitoring kunnen we wel altijd direct ingrijpen.

Absolute bescherming
voor elke Computer,
Tablet en Telefoon

 

 

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Bent u al goed voorbereid op de nieuwe Europese privacywetgeving? Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet geeft u als persoon meer privacyrechten. En u als organisatie meer verantwoordelijkheden. Privacy is een grondrecht van ons allemaal. Zorg daarom dat u als organisatie een goed privacyverhaal heeft. Niet alleen omdat de wet dat van u vraagt, maar vooral omdat uw doelgroep dat van u verlangt.

 

Voldoe aan de Europese Privacywetgeving

Met onze oplossing voldoe je aan de nieuwe Europese Privacywet, die per 25 mei 2018 van kracht gaat.

U krijgt van ons een certificaat om aan te tonen dat u volgens deze wet handelt met persoonsgegevens. Elk bedrijf met een website verzamelt al gegevens.

Ga voor absolute
controle

€ 139.- voor 1 jaar

incl. installatie en monitoring service.
Rapportage en service indien nodig.